Pakketten

E-coaching, face-to-face en workshops.

E-coaching

E-coaching

Kort en Krachtig e-coachingpakket

Dit coachingtraject is geschikt als je ondersteuning wilt bij het aanleren van een nieuwe vaardigheid of bij het verkrijgen van nieuw inzicht. Duur van het traject: 3 weken, met 3 x per week een bericht van je coach.

Basic e-coachingpakket

Dit coachingtraject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen bij een enkelvoudige hulpvraag of een bij een hulpvraag die is gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Duur van het traject: 6 weken, met 2 keer per week een bericht van je coach.

Step Up e-coachingpakket

Een Step Up-traject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen bij complexere hulpvragen. Duur van het traject: 9 weken, met 2 keer per week een bericht van je coach.

Extended e-coachingpakket

Dit coachingtraject is geschikt voor complexe coachingvragen die meer tijd vragen, of waarin omgevingsfactoren spelen die het coachingproces kunnen beïnvloeden. Je kunt over een langere periode verspreid gebruik maken van feedback om het geleerde in diverse omstandigheden toe te leren passen. Duur van het traject: 9 weken, met 2 keer per week een bericht van je coach, daarna 3 maanden met 2 keer per maand een bericht van je coach.

Een e-coachingtraject vindt plaats middels het beveiligde online coachingplatform Pluform.

Tijdens de e-coachingtrajecten heb je voldoende tijd voor zelfonderzoek en het uitvoeren van oefeningen en opdrachten. Je krijgt snel en regelmatig feedback waardoor je  het geleerde in korte tijd eigen kunt maken. Je ontvangt gemiddeld 2 berichten van je coach per week. Uiteraard staat het vrij om zelf meerdere berichten te sturen aan de coach. De additionele ondersteuning is op basis van fair use*

Handige links

Coaching

Meest recente berichten

Bij een e-coachingtraject is inbegrepen:

  • intakegesprek via skype / webcam
  • additionele ondersteuning via mail / telefoon / skype / chat, op basis van fair use*
  • toegang tot je persoonlijke online omgeving met oefeningen en opdrachtenbibliotheek
  • professionele begeleiding en evaluatie.

Alle coachingtrajecten zijn flexibel. Contacten via het online coachingplatform Pluform zijn in te wisselen voor face to face gesprekken of telefonisch contact. Wil je liever een keer live met de coach praten in plaats van berichten sturen dan kan dat zonder extra kosten. Binnen het gekozen coachingtraject krijg je dan één face to face gesprek van maximaal een uur in plaats van één week coaching via Pluform.

Blended coaching (mix van online en offline coachingsessies)

Blended coachingpakketten zijn op maat samengestelde pakketten gebaseerd op je wensen, behoeften, hulpvraag en je leerdoel.  Gemiddeld bestaat een blended coachingtraject uit een kennismakings/intake gesprek en ongeveer 5 coachingsessies.

Coaching op locatie

Persoonlijke coaching vindt plaats in Doesburg of  Velp. In overleg is het ook mogelijk coaching op een andere locatie plaats te laten vinden. Afhankelijk van de locatie worden eventuele kosten voor de huur, reistijd en reiskosten in rekening gebracht.

Reistijd € 30,00 per uur (in eenheden van 30 minuten).

Reiskosten € 0,22 per km.

Verblijfskosten worden in zijn geheel gedeclareerd.

Betaling

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten. Betaling is mogelijk via iDEAL.

Coachingpakketten dienen vooraf aan het coachingtraject betaald te worden. Als betaling in één keer bezwaarlijk is, behoort betaling in termijnen tot de mogelijkheden (neem hiervoor contact op).

Annulering los coachinggesprek

Annulering: een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd a € 90,- tenzij er sprake is van overmacht. Dit bedrag wordt ook in rekening gebracht bij een no show.

Neem direct contact op!
Coaching