Even voorstellen!

Ik ben Soumya Kamphuis.

Soumya Kamphuis

Om een coachingtraject te laten slagen…

vind ik het belangrijk dat jij weet wie ik ben. Je vertrouwt mij immers jouw problemen, uitdagingen en wensen toe. Daarom stel ik me graag aan je voor.

Ik ben Soumya Kamphuis, online coach voor mensen met life, stress en burn-out. Geboren in India en geadopteerd door Nederlandse ouders toen ik negen maanden oud was. Ik heb jarenlang in Lelystad gewoond maar ben vanwege de liefde verhuisd naar de Achterhoek. Nu woon ik alweer heel wat jaren met plezier in Doesburg met mijn man en twee kinderen.

Voordat ik mijn coachpraktijk opstartte, ben ik jaren werkzaam geweest in de dienstverlenende sector. Voor anderen zorgen en andere mensen helpen liep als een rode draad door mijn carrière en privéleven. Wat ik helaas vergat was goed voor mezelf zorgen. Dit resulteerde uiteindelijk in een fikse burn-out.

Mijn burn-out was uiteindelijk het beste wat mij is overkomen. Door mijn burn-out heb ik geleerd nee te zeggen (dus assertiever te worden), mijn grenzen aan te geven, minder perfectionistisch te zijn en lief voor mezelf te zijn.

Na opgekrabbeld te zijn van mijn burn-out heb ik besloten een opleiding tot lifecoach en stress- en burn-outcoach te volgen. Waarom? Omdat ik jou wil helpen stress te verminderen, een burn-out te voorkomen of, als je er al in zit, je ermee leren omgaan. Ook op andere vlakken help ik je graag je weg te vinden.

Handige links

Coaching

Meest recente berichten

Coachen doe ik met veel toewijding, geduld, begrip, relativeringsvermogen en niet te vergeten humor. Mijn achtergrond in combinatie met mijn persoonlijkheid en werkervaring komen goed van pas bij het coachen. Goed kunnen luisteren is natuurlijk de basis van dit alles.

Het leven is niet leuk wanneer je slecht in je vel zit, negatieve gedachten hebt of gewoonweg niet gelukkig bent. Daarom zet ik mijn ervaringen en skills professioneel in om jou te begeleiden nu je om wat voor reden dan ook vastgelopen bent.

Kun je wel wat hulp gebruiken en ben je toe aan die nieuwe stap in je leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Neem direct contact op!