E- coaching in tijden van corona.-min

E-coaching in tijden van Corona

E- coaching in tijden van corona.

Het coronavirus en de maatregelen daaromheen kunnen je gevoelens van spanning, stress, angst, machteloosheid en somberheid geven, deze gevoelens kunnen zelfs lijden tot een burnout.

Juist in deze tijd van social distancing is e-coaching de ideale manier om je te helpen om met deze gevoelens om te gaan.

Wat  E- coaching?

Bij e-coaching coaching verloopt de communicatie met je coach via de computer of telefoon. Hierdoor is e-coaching plaats- en tijdonafhankelijk.  Je kunt dus sessies volgen waar en wanneer je wilt en is hierdoor dus gemakkelijk in te passen in je leven.

Wat zijn de voordelen van e-coaching?

Er zijn een groot aantal voordelen aan e-coaching.

Denk hierbij aan:

  • Coaching op een voor jou geschikt moment, op welk tijdstip van de dag of nacht dan ook.
  • Coaching vanuit je huis (dus geen reistijd).
  • Werken aan jezelf in je veilige en vertrouwde omgeving.
  • In je eentje achter je beeldscherm werken geeft een gevoel van veiligheid; dit maakt het gemakkelijker om over je gevoelens te schrijven.
  • Het opschrijven van gevoelens en gedachten n.a.v. situaties uit je werk of privéleven dwingt je om goed na te denken, waardoor je sneller tot de kern komt.
  • E-coaching maakt het mogelijk om de chat met je coach terug te lezen; je ziet je eigen proces en vorderingen letterlijk terug, wat motiveert en ervoor zorgt dat je scherp blijft.
  • Je bereikt eerder je coachdoel omdat je relatief vaker contact hebt met je coach, hierdoor kun je dus snel vooruitgang boeken.


Soorten e-coaching

E-coaching is er in verschillende vormen, van contact per e-mail tot gesprekken via videochat.    Bij CtrlAltLife kun je terecht voor e-coaching afgestemd op  jouw hulpvraag, situatie, wensen en behoeften. Tijdens de coaching trajecten zijn er verschillende kanalen waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar. Denk hierbij aan:

✅Skype

✅E-mail (via beveiligd coachingsplatform)

✅Telefonisch

Dus heb jij in deze tijd hulp, advies of coaching nodig? Neem dan gerust contact met mij op.