Websiteconcept

Ctrl Alt Life is Live!

Met gepaste trots kunnen we eindelijk zeggen dat de website van CtrlAltLife online staat! Samen met Studio oog appel en tekstbureau De Taalvink,  die mij geholpen hebben met het maken van de website en het schrijven van de teksten, is de website tot stand gekomen. Het proces heeft veel tijd en moeite gekost maar het heeft ook geluksmomenten opgeleverd.

De site is eigentijds, overzichtelijk en niet geheel onbelangrijk, ‘responsive’. Je kunt hem dus op alle soorten schermen bekijken. Tevens kun je in de online agenda je eigen coachingsessie inplannen op een tijd die jou uitkomt.

Wij zijn reuze benieuwd naar je mening over de nieuwe website. Wat vind je ervan? Kom je makkelijk bij de diverse diensten die CtrlAltLife aanbied? Is er iets wat beter kan? Is de focus van de website duidelijk? Is er iets opvallend of juist onbegrijpelijk? Mis je nog wat?

Bezoek, lees, klik, kortom: ontdek de website en deel je ervaringen met ons. Laat ons weten wat je van de website vindt want feedback is heel welkom. Als je je via de website inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je een cadeautje.

Veel plezier met het ontdekken van de website en alvast bedankt voor de kritische feedback.